Annons

Annons

Vem av tjejerna i Pretty little liars är släkt med nya ”A”?När vi nu fått veta vem "A" var är det dags för en ny skurk i Rosewood och I. Marlene King har fått oss att tro att det handlar om en ny galen släkting...

Det var många som blev förvånade när det efter fem och en halv säsong avslöjades att ”A” var ingen mindre än Alisons storasyster Cece Drake. Cece är inget hot mot tjejerna i den nya säsongen (inte vad vi vet i alla fall…) utan nu är det en ny skurk som ska göra entré i Pretty little liars.

Annons

Vem kan den här skurken vara? Ett uttalande av serieförfattaren I. Marlene King har fått oss att tro att det kan handla om ytterligare en släkting till tjejerna. Det här är vad hon sa:

”I slutet av säsong 6B kommer du i stort sett att veta vem som är, eller vem som är släkt med, den nya skurken.”

pllBildkälla

Låt oss analysera detta citat. Marlene King använder ordet ”related”, istället för ”connected” eller ”working for”. Kanske är det en ledtråd? Den nya ”A” kan alltså vara en ny familjemedlem eller en person som tjejerna redan känner.

Vi hoppas att familjen DiLaurentis inte har ytterligare ett hemligt barn undangömt, men det kan mycket väl vara så att någon av de andra tjejerna har en släkting med hemska motiv… Om Arias morbror dyker upp i Rosewood klädd i en svart hoodie så kan ni komma ihåg var ni läste det först!

Mer om Pretty little liars säsong 6:
Video: Ännu en trailer för Pretty little liars säsong 6B
Måste ses: Se de första fyra minuterna av PLL säsong 6B
OMG! Se Alisons intro till nya säsongen av PLL

Foto: Youtube

Annons
Annons


AnnonsLaddar