Annons

Annons

Varning: Ny uppdatering kan förstöra din Iphone

Varning: Ny uppdatering kan förstöra din Iphone


Det har släppts en ny uppdatering för Iphone och Ipad som kan göra att äldre modeller förstörs helt och inte går att använda mer.

Om du har en äldre modell på din Iphone, utan touch-ID, eller en Ipad 2 så bör du akta dig för den nya programuppdateringen som släpptes av Apple i dagarna.

Läs också: Här är nya Iphone-laddaren (som kommer få dig att jubla!)

Annons

Flera personer har berättat hur deras Ipad har förlorat kontakten med Apples server efter att de uppdaterat sin surfplatta. De kan därmed inte använda den längre!

De som har en äldre modell på sin Iphone har inte kunnat slutföra den nya uppdateringen eftersom den kräver det lösenord som användes på mobilen första gången som den startades, skriver The Independent. Lösenordet är förmodligen flera år gammalt, eller kan till och med vara skapat av en tidigare ägare till mobilen.

Gilla FRIDA på Facebook

Läs också: Iphones hemliga tangentbord ger dig 100 nya emojisar

Apple jobbar för fullt med att lösa problemet och en ny version av uppdateringen, som heter iOS 9.3, ska finnas att ladda ner för de som har Ipad 2.

Om du har drabbats av problemet när du försökt uppdatera din Iphone så har Apple nu gjort en egen sida där du hittar möjliga lösningar. Det kan exempelvis handla om att du måste använda Itunes på en dator för att återställa lösenordet helt, eller inaktivera låset.

Känner du personer som har en äldre modell på sin Iphone? Sprid då informationen vidare till dem!

Läs mer om Iphone:
Här är misstaget som kan förstöra din Iphone
Så gör du din Iphone snabbare (på bara 5 sekunder!)
Nu ska din Iphone hjälpa dig att sova bättre

Foto: Tumblr

Annons
Annons


AnnonsLaddar