Annons

Annons

Var Justin Bieber otrogen mot Selena Gomez?I en intervju berättade Justin Bieber saker om förhållandet med Selena Gomez som tyder på att han var otrogen mot henne när de var tillsammans.

Justin Bieber och Selena Gomez har verkligen haft ett förhållande som varit på och av under en väldigt lång tid, men det verkar som om deras relation aldrig riktigt avslutas helt. I en intervju med i-D berättade Justin om förhållandet och sa vissa saker som tyder på att han var otrogen mot Selena när de var tillsammans:

Annons

”Kärlek är magiskt. Det var så jag kände och därför ville jag inte släppa taget om henne. När det var svårt tänkte jag ‘jag vill hålla ut’. Så då var vi på igen, sen av igen, på igen och av igen. Vi försökte jobba på vårt förhållande; hur vi skulle kunna lyckas vara oss själva samtidigt som andra människor dömde vårt förhållande i media. Det satte griller i huvudet på mig, särskilt biten med att kunna lita på varandra. Du är ute på turné och det finns gott om vackra tjejer därute och då hamnar du helt enkelt i trubbel.”

Oh, no… Det låter som om han var otrogen när han var ute på turné. Vi hoppas verkligen att det inte var så han menade!

Mer om Justin och Selena:
Selena Gomez på dejt med Samuel Krost
Justin Bieber: ”Vi kanske blir tillsammans igen”
Justin Bieber: ”Jag kommer aldrig att sluta älska henne”

Foto: All Over Press

Annons
Annons


Annons
Laddar