Annons

Annons

Vänner även bakom kameran? Här avslöjar The Fooo Conspiracy riktiga relationenVad händer om man hänger med in i studion med The Fooo Conspiracy för en dag? FRIDA gjorde precis det – och såg till att lära känna killarna på djupet.

I Youtubeserien “I huvudet på honom” lär FRIDA Play känna killarna i The Fooo Conspiracy – på djupet. I detta avsnitt står vänner och familj högst upp på listan. Kommer de någonsin kunna leva som de gjorde innan de blev kända? Hur har familjen reagerat och hur ser egentligen bandets relation ut när kamerorna stängs av? Allt avslöjas.

Annons

Se mer med The Fooo Conspiracy:
The Fooo Conspiracy avslöjar – så ska de bli störst
TFC om låten My Girl – vem är tjejen?
Pekleken med The Fooo Conspiracy

Det kan väl omöjligt vara någon som missat The Fooo Conspiracy – det svenska pojkbandet sattes samman av Artist House Stockholm under 2013 och slog igenom när ingen mindre än Justin Biebers manager sett ett klipp av killarnas låt “Kangaroos”. Efter det har det bara gått uppåt – senast släpptes låten “Summer Love” och blev snabbt en succé! Nu är bandet en del av FRIDAs Youtubekanal där de i sin egen serie pratar om allt från karriären till varför det är så svårt att dejta som känd. Se allt på FRIDAs kanal eller i videon här ovan!

Här hittar du FRIDAs Youtubekanal fylld med allt från snack om mens och sex till sjukt smarta hacks:
Klicka här för att komma till FRIDAs Youtubekanal!

Annons
Annons


AnnonsLaddar