Annons

Annons

Vad säger ditt Pokémon Go-lag om din personlighet?När du når level 5 i Pokémon Go måste du välja vilket lag du ska tillhöra: blått, gult eller rött. Men vad säger egentligen valet av lag om din personlighet?

Om du spelar Pokémon Go så vet du att det finns tre olika lag att välja mellan när du når level 5: Mystic, Valor eller Instinct. Oavsett om du redan har valt, eller snart ska välja, så är det här rolig läsning för dig! För vad säger egentligen laget du väljer om din personlighet?

Annons

Team Mystic

tm
Även om du inte själv vet om det, så slår ditt hjärta i samma takt som många andras över hela världen. Ensam är du verkligen stark, men du är smart nog att inse att alla blir starkare i en större grupp. Du tackar sällan nej till en fight, men du tycker också om lugn och ro ibland. Livet för dig handlar inte alltid om att tävla mot andra, utan det är minst lika viktigt för dig att också ha roligt och hjälpa andra att må bra.

Team Valor

tv
Du har ett mål som du mer än något annat vill uppnå: du vill vara bättre än vad någon annan tidigare har varit på saker. Du tar tacksamt emot alla utmaningar som kommer i din väg, eftersom du ser det som en chans för dig att utvecklas. Du är bestämd och älskar att vinna! Du har inga problem med att ta emot hjälp från andra för att komma dit du vill, du är en bra lagspelare för dem som har samma mål och drömmar som du. Du ger aldrig upp.

Team Instinct

ti
Det är precis som det står i lagets namn: du litar på dina instinkter mer än något annat. Du följer alltid dina instinkter, men är samtidigt inte den som drar slutsatser utan att vara hundra procent säker på din sak. Du skiljer dig lite från andra människor, men det betyder inte att du är ensam. När problem uppenbarar sig så kommer du alltid på en smart strategi för att lösa det. Visdom är din största tillgång – var inte rädd för att använda den!

Vilket lag tillhör du?!

Läs även:
Hur spelar man Pokémon Go? Här är allt du behöver veta!
Hur fuskar man i Pokémon Go? Här är alla tips och tricks!
Guide: Här hittar du flest Pokémon i Stockholm

Foto: Pokémon Go

Annons
Annons


AnnonsLaddar