Annons

Annons

Update: Så mår Dylan O’Brien efter olyckanI söndags rapporterade FRIDA om Dylan O'Briens otäcka olycka under inspelningen av den tredje Maze runner-filmen. Nu har filmens producent berättat hur han mår.

Dylan O’Brien har vårdats på sjukhus i ett par dagar efter att ha brutit flera ben (det sägs vara käkbenet och skallbenet runtom ena ögat) i en olycka under inspelningen av den tredje Maze runner-filmen Maze runner: The Death cure.

Annons

Läs allt om olyckan här: Dylan O’Brien svårt skadad och vårdas på sjukhus

Nu har filmens producent Wes Ball gått ut och berättat att han känt skuld över händelsen.
– Det har varit en virvelvind av känslor under de senaste dagarna. Jag har varit överväldigad med känslor som ilska, sorg och skuld. Men efter allt så känner jag en djup kärlek och respekt för Dylan. Han är en tuff kille. Jag är ledsen över sorgen som olyckan har orsakat hans familj och vänner samt min underbara skådespelare och medarbetare, skrev han på en bild som han publicerade på Twitter.

Han passade även på att berätta att Dylan kommer att återhämta sig inom ett par veckor.
– Det är skrämmande att se sin vän bli sårad, men lyckligtvis kommer Dylan att bli bra. Efter några veckors vila och återhämtning kommer han att vara igång igen för att avsluta vårt äventyr tillsammans.

Krya på dig Dylan!

Läs också:
15 gif:s som beskriver livet som Dylan O’Briens flickvän
Dylan O’Brien avslöjar vad han aldrig skulle göra framför flickvännen
15 heta saker bara du som älskar Teen Wolf förstår

Annons
Annons


AnnonsLaddar