Annons

Annons

Ung och bortskämd 2016: Lär känna alla deltagareI kväll har tv-programmet Ung och bortskämd 2016 premiär på TV3. Här är alla deltagare som vi kommer att få följa i programmet!

I programmet Ung och bortskämd 2016 får vi följa åtta unga vuxna som ständigt har blivit uppassade av sina föräldrar och som aldrig har hjälpt till hemma. Deltagarna sätts på prov när de lämnas ensamma i ett hus och tvingas prova på vuxenlivet. Det är upp till föräldrarna att bestämma vem i huset som klarar sig bäst och till slut är det final där en vinnare koras!

Annons

Lär känna alla åtta deltagare här nedan:

Gilla FRIDA på Facebook

Miranda Lagerstedt
Ung och bortskämd våren 2016
Ålder: 20
Bor: Gustavsberg

Trots att Miranda är 20 år bäddar mamma fortfarande hennes säng. Hon har aldrig tvättat eller dammsugit och inte heller mamma Yvonne får dammsuga när Miranda är hemma. Hon klarar inte av ljudet och tycker att det luktar illa. Det är även mamma som går ut med Mirandas hund. Hon lägger hellre tid och pengar på att fixa sitt utseende och är mån om att hår, naglar och läppar alltid ser bra ut. Miranda bor hemma hos sin mamma i Gustavsberg.

Ben Mitkus
Ung och bortskämd våren 2016
Ålder: 21
Bor: Järfälla

Ben är en växande Youtube-stjärna med 30 000 prenumeranter på sin kanal. Han är en charmig kille som bor med sin mamma Lina i Jakobsberg. På dagarna sover han länge, åker in till stan och träffar sina kompisar innan han bänkar sig framför datorn igen. Hans mamma beskriver honom som lat och bortskämd eftersom han inte gör någonting hemma, istället låter han sin 12-åriga lillasyster passa upp på honom.

Debbi Kuzmanovic
Ung och bortskämd våren 2016
Ålder: 23
Bor: Skarpnäck

Sedan Debbi var liten har hon fått allt hon vill ha av sina föräldrar. Därför är det inte så konstigt att det är pappa Dragan som betalar hennes hyra nu när hon precis har flyttat hemifrån. Även i kompisgänget är Debbi bortskämd och får alltid som hon vill för att hon är så envis. Vill hon ha en viss kille ser hon till att få honom – även om det är hennes bästa kompis kille.

Calle Lundén
Ung och bortskämd våren 2016
Ålder: 19
Bor: Åkersberga

Calle har alltid varit extremt lat och kör ständigt sin bortförklaring ”Varför ska jag göra det i dag när jag kan göra det i morgon?” när hans föräldrar ber om hjälp. Han har inget behov av märkeskläder eller materiella ting, utan vill bara spela datorspel eller titta på tv-serier när han är hemma. Calle säger själv att han aldrig skulle diska och han bemödar sig inte ens med att lägga smutstvätten i tvättkorgen. Calle bor med sin mamma och styvpappa i Åkersberga.

Michaela Åkesson
Ung och bortskämd våren 2016
Ålder: 19
Bor: Malmö

Michaela bor hos sin mamma Yvonne för att det är bekvämt. Hon gör ingenting för att hjälpa till hemma och kräver att hennes mamma ska finnas till hands för henne och hennes behov. Frukosten ska serveras på sängen och gör den inte det blir Michaela sur. Hon har aldrig arbetat utan får pengar av sin mamma och det mesta går till kläder, smink och fika. Michaela får nästan abstinens när hon inte får fikabröd och fikar två till tre gånger om dagen.

Tim Kristiansson
Ung och bortskämd våren 2016
Ålder: 21
Bor: Tyresö

Alla vill vara kompis med Tim. Han har ett rikt socialt liv och festar fem dagar i veckan. Tim bor med sin mamma i Tyresö och har en god relation till båda sina föräldrar. De kommer alltid till undsättning om han behöver hjälp. Tim spenderar gärna pengar på dyra märkeskläder från Louis Vuitton, Givenchy och Valentino. Det enda han kan tänka sig att köpa på H&M är t-shirts.

Hanna Lilja
Ung och bortskämd våren 2016
Ålder: 21
Bor: Järfälla

Hanna får alltid som hon vill. Hon har en magisk förmåga att övertyga de flesta om att det som hon själv vill är det bästa. När Hannas kompisar kommer hem till henne får de städa hennes rum och föräldrarna ställer alltid upp och skjutsar henne. Hanna bor fortfarande hemma och har lyckats förhandla till sig fyra katter och en hund trots att pappan är allergisk.

Emre Aytekin
Ung och bortskämd våren 2016
Ålder: 19
Bor: Järfälla

Emre drömmer om att bli modell och anstränger sig därför inte för att söka något annat jobb. Istället är det mamma Kiraz som skämmer bort honom med städning, matlagning samt betalar för hans utgifter. Emre har en extrem fobi för insekter vilket för att han kan skrika på sin mamma mitt i natten om det är en fluga i hans rum.

Läs mer på FRIDA:
15 saker du bara förstår om du är född 2003 (och blir tonåring i år!)
Nu gör Snapchat om hela chatt-funktionen
Bildextra: Här firar Louis Tomlinson flickvännen Danielle Campbells födelsedag

Foto: TV3/Johnny Wohlin

Annons
Annons


AnnonsLaddar