Annons

Annons

De bästa tv-serierna att sträcktitta på under jullovet

De bästa tv-serierna att sträcktitta på under jullovet


Jullovet är perfekt för serietittande och vissa serier passar bättre än andra att sträcktitta på. FRIDA listar sju tv-serier som har tillräckligt många avsnitt för att hålla dig sysselsatt långt in på lovet (och även efter det slutat).

1. Game of thrones
Serien som fått miljoner av människor att vänta på nästa avsnitt och nästa säsong som om deras liv hängde på det. Med ständigt nya cliffhangers, chockerande händelser och nya överraskningar är GOT som upplagd för att sträcktitta på. Se till att du har mycket tid över eftersom serien har 67 avsnitt ute.

Annons

2. Breaking bad
Breaking bad är serien som ständigt håller dig alert och sugen på att se mer. Precis när du tror att du vet vad som ska hända svänger historien helt. Vartenda ett av seriens 62 avsnitt kommer hålla dina nerver på helspänn.

3. Dexter
Kriminalserien med en twist där huvudkaraktären är en seriemördare med goda avsikter. Serien är genialisk och du sitter avsnitt efter avsnitt och blir galen på att du hejar på en egentligen ganska galen seriemördare. Det finns 96 avsnitt som alla är fyllda av lika delar blod och spänning.

4. Lost
När serien hade premiär på tv var det inte en enda person som inte ville att nästa avsnitt skulle komma så snart som möjligt. Spänningen var total, frågorna många och svaren få. Totalt sex säsonger finns ute och vi föreslår att du börjar bocka av avsnitt ett av 118 redan nu.

5. One tree hill
Om tonåringarna i Tree hill, med olika uppväxt och bakgrund som går i samma skola. Nathan och Lucas har samma pappa men olika mammor och är automatiskt fiender från uppväxten. Blanda in kärlek, vänskap, spänning och sport så har du en riktig feel good-serie på nio säsonger och 188 avsnitt att ta dig igenom.

6. 90210
Följ med ett gäng rika tonåringar i stadsdelen Beverly Hill i Los Angeles. High school-drama på hög nivå som innehåller alla ingredienser vi älskar: kärlek, vänskap, svek, att hitta sig själv och att växa upp. Det bästa av allt? Den har fem säsonger!

7. Greys anatomy
Sjukhusserien där knäppa olycksfall, triangeldraman och bråk håller serien vid liv avsnitt efter avsnitt. Med säsong 14 igång just nu finns det mycket att ta igen om du inte följt serien tidigare. Varning för blod, brutna ben och många fler sjuka skador.Läs mer:
Netflix nya funktion gör det enklare att sträckkolla serier
Åtta saker du kan göra för att de sista månaderna under 2017 blir årets bästa
10 sexigaste scenerna ur dina favoritserier

Av: Ellinor Lindholm
Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar