Annons

Annons

Tutorial: Så fixar du höstens tre hetaste frisyrerVill du inta hösten med en ny frisyr? FRIDA har snappat upp vilka hårtrender som är inne den här säsongen!

Hur kul är det inte att börja en ny säsong med en ny frisyr? FRIDA ger dig tre tips om höstens allra trendigaste frisyrer. Förbered genom att göra frisyren kvällen innan, eller gå upp lite tidigare på morgonen och styla loss innan du ska till skolan.

Annons

1. Håruppsättning à la 90-tal

90-talet är tillbaka i trender för både kläder och accessoarer. Tunna spagettilinnen och chokerhalsband, exempelvis. Men det är inte bara inom modevärlden som det här årtiondet gör comeback – även frisyrerna gör succé just nu. Varför inte prova den här populära håruppsättningen?

2. Våfflat burr

Våfflat hår och burriga lockar är superinne i höst. Tänk nästan lite permanentat hår som många hade på 80-talet. Addera mycket hårspray för maxad volym. I den här tutorialen behöver du inte ens använda något värmeverktyg. Hur bra?!

3. Böljande vågor

Du tror kanske att beach waves hör sommaren till, men i höst är det hetare än någonsin med vågigt hår. Skippa saltvattnet och tänk istället blanka och mjuka vågor. Spana in videoklippet ovanför för att se hur du gör.

Läs också:
Så enkelt färgar du håret hemma (med papper!)
Piercade flätor är hetaste trenden på Instagram
Så sjukt äcklig är din hårborste (egentligen!)

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar