Annons

Annons

Tre enkla knep för att få linjerna efter bikinin att försvinna

kendall jenner bikinilinje


Den absolut snyggaste accessoaren på sommaren är en fräsch bränna, men när du solar är det svårt att inte få linjer efter badkläderna på köpet. Så här gör du för att bli av med dem!

Så, du har varit på stranden en hel dag och kommer hem, ser dig och spegeln och ser dem: linjerna efter din bikini. Det som skulle bli en snygg bränna blev istället brunt på vissa ställen medan det är kritvitt där dina badkläder har suttit.

Annons

Det här är inte jättesnyggt när du vill ha ett linne och allt du ser är linjerna efter bikinin som lyser. Men visste du att det går att göra märkena mindre tydliga? Här är knepen!

Gilla FRIDA på Facebook

Ännu fler skönhetstips:
Steg för steg: Så ska du göra när din hud börjar fjälla
Därför är det bra att sova med uppsatt hår
Så enkelt färgar du håret hemma (med papper!)

#1: Skrubba försiktigt
Innan du åker iväg för att ligga på beachen en hel dag är så är det bästa att peela kroppen med en skrubb innan. Varför? Jo, det gör att din hud blir jämn vilket gör att din bränna blir jämnare.

Men om du har fått linjer efter din bikini så kan det vara en bra idé att skrubba igen, men väldigt försiktigt! Skrubba den delen av din hud som fått färg, då suddas liksom gränserna mellan linjerna ut lite.

#2: Sol i puderformat
Om du vill lösa problemet snabbt, bara för en kväll, så kan du alltid använda solpuder eller bronzer. Det här gör att kanterna blir mindre tydliga och du får en jämnare hudton.

#3: Make it stick!
Hur mycket solpuder, brun utan sol eller bronzer du än använder så kan det vara svårt att få det att fastna. Du vill ju inte behöva tänka på det och avbryta det du gör för att fylla i sminket. Testa då en setting spray!

Det är bara att spraya på din makeup eller brun utan sol och får liksom sminket att sätta sig bättre och hålla längre!

Kolla även:
Tutorial: Så gör du en half bun – kändisarnas favoritfrisyr
Så målar du perfekt eyeliner (varje gång!)
Så undviker du att se svettig ut i sommar

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar