Annons

Annons

”Språk för alla”-Toni Prince i ny humorserieToni Prince, en av grundarna till Språk för alla, är aktuell i en ny humorserie. Läs allt om den här!

Den amerikanska serien Ridiculousness kommer nu i en svensk version med start på söndag den 28 augusti. Serien går ut på att nätets bästa klipp hyllas, sågas och granskas av programledare och gäster. Erik Ekstrand, från Erik och Mackan leder serien tillsammans med Toni Prince, från Språk för alla, och Arantxa Alvarez, från Morgonpasset i P3. Gäster i programmet är bland andra Daniel Paris och Ellen Bergström.

Annons

Förutom att Toni är en av grundarna till Språk för alla, medverkade han även i Let’s Dance i våras och är alltså nu aktuell i den svenska versionen av Ridiculousness.
– Det är något utöver det absolut vanliga som vi ser här i Sverige på TV. Det är extrem galenskap, mycket komedi och vissa videor är väldigt gulliga. Så det är extremt mycket känslor, säger Toni till FRIDA om inspelningen av serien.

Det var en häftig stämning under inspelningen med mycket energi. Men det var inte bara jobb.
– Vi prankade och skrämde folk hela tiden. Studion är ganska stor så det finns mycket rum och väggar att göra roliga saker på, säger Toni.

Du ser serien på söndagar klockan 21:00 på MTV.

Läs även:
Han kommer tillbaka i Pretty little liars säsong 7b
Bella Thorne kommer ut som bisexuell
12 kändisfrisyrer att inspireras av

Foto: MTV

Annons
Annons


AnnonsLaddar