Annons

Annons

Therese Lindgren om skräckhändelsen: ”Det blev helt svart och jag ramlade ihop”De flesta känner henne som en av Sveriges bästa Youtubers – men på insidan har Therese Lindgren fightas med både ångest och depression. I FRIDAs playserie talar hon ut om ångesten och hur break upet med exet Anders påverkat henne!

Therse har över 300 000 prenumeranter på sin Youtubekanal och har charmat hela cyber space med sin härliga personlighet och med videos som tutorials och vloggar. Något som Therese däremot haft det svårt med är ångesten. Jobbigast säger hon att det är när hon ska vara i sociala sammanhang (alltså vara där många andra personer är). FRIDA bjöd in Youtubestjärnan till studion för att prata om just det här med ångesten – och hur man tar sig ur den.

Annons
Gilla FRIDA på Facebook

Här hittar du FRIDAs Youtubekanal fylld med allt från snack om mens och sex till sjukt smarta hacks:
Klicka här för att komma till FRIDAs Youtubekanal!

I serien Deep Talk pratar Julia och Hanna om allt från första kyssen till varför det fortfarande ska vara så himla pinsamt med mens – och den här gången är det tema ångest. Men ångest kan komma i många former och ibland kan det vara svårt att veta varför man får det och hur man tar sig ur den. Därför bjöd FRIDA in Therese Lindgren för de bästa tipsen och pratade även om hur Therese mått efter sitt break up med exet Anders.

Se fler avsnitt av Deep Talk här:
Therese Lindgren: ”Jag trodde jag skulle dö” Del 1 av 2
Redo för första sexet?
Kan mensen blöda igenom?

Annons
Annons


AnnonsLaddar