Annons

Annons

Therese Lindgren: ”Det skulle jag aldrig avslöja på Youtube”FRIDA var hemma hos Youtube-stjärnan Therese Lindgren då hon bland annat berättade vad hon aldrig skulle avslöja på Youtube.

Therese Lindgren har närmare 400 000 prenumeranter på Youtube och berättar öppet om sitt liv och vad som händer i hennes vardag. Men trots att hon berättar så mycket på sin kanal finns det saker hon aldrig skulle avslöja, berättar hon i en intervju med FRIDA.

Annons

– Jag delar med mig av mycket, då det främsta jag får ut från min kanal är utbytet med de som tittar och alla fina mejl jag får. Men jag berättar aldrig om jag bråkat med en tjejkompis eller familjemedlem. Jag pratar sällan om familjeangelägenheter, som mina föräldrars skilsmässa till exempel. Vill dem prata om det får de göra sina egna YouTube-kanaler liksom, säger hon till FRIDA.

therese lindgren frida

FRIDA träffade Therese Lindgren.

För ett par veckor sedan var Therese med om ett fruktansvärt prank där hennes mamma fick ett samtal om att Therese skulle ha omkommit i en bilolycka. Det finns också andra baksidor av kändisskapet som hon tycker är jobbigt, bland annat att människor kommer hem till henne och ringer på dörren.

– Det är flera stycken som brukar komma hit. Jag är pälsmotståndare och har bland annat har fått pälsgrejer och läppstift från Mac, som är testat på djur, i brevlådan. Jag blir väldigt rädd när jag hör att de är här och knackar på och jag polisanmäler allting.

Läs även:
Therese Lindgren: ”Jag ångrar göra slut-videon om Anders”
Therese Lindgren: ”Jag trodde att jag skulle dö”
Så gör Therese Lindgren comeback efter dödspranket

Foto: Ola Axman

Annons
Annons


AnnonsLaddar