Annons

Annons

The Fooo Conspiracy ställer in sin turné

The Fooo Conspiracy ställer in turné.The Fooo Conspiracy skulle ge sig ut på turné i oktober. Nu har bandet dock meddelat att de kommer att ställa in den kommande turnén!

I går gjorde The Fooo Conspiracy ett fantastiskt framträdande på Rockbjörnen med singeln Summer love. De vann även pris för ”Årets livegrupp” och håller för närvarande på att lansera sin musik i Sydamerika.

Annons

På grund av lanseringen har gruppens schema nu ändrats och turnén som skulle kicka igång i oktober kommer därför att ställas in. Planen är att skjuta fram den och lägga den senare.

Nu kan alla Foooers som har köpt biljetter lösa in dem och få pengarna tillbaka och mer information om den ”nya” turnén i Skandinavien är på väg. TFC hälsar i en kommentar, via arrangören Live Nation:

”Det känns såklart sjukt tråkigt men det är bara att hålla ut ett tag till! Vi är fortfarande så taggade på att få komma ut och giga, möta våra fans runt om i Skandinavien och visa upp vår nya show.”

Alla biljettköpare kommer att få biljettavgiften tillbaka och biljetter kommer att tas emot för återköp fram till den 17 oktober 2016.

Hade du biljetter till den inställda turnén?!

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar