Annons

Annons

The Fooo Conspiracy avslöjar ALLT om turnén för FRIDAI oktober åker The Fooo Conspiracy ut på en stor turné i Skandinavien. FRIDA har snackat med killarna om musik, dans och lite naket.

Missa inte:
Bekräftat: The Fooo Conspiracy åker på turné (äntligen!)
The Fooo Conspiracy avslöjar: ”Vi vill tatuera oss!”
Video: The Fooo Conspiracy avslöjar sina största hemlisar

Hur känns det?
– Tungt, säger Oscar.

Annons

– Ja, det känns så sjukt bra. Det kommer bli fett! Vi är så taggade att äntligen få komma ut och uppträda efter att ha varit i studion, ja egentligen ända sedan Globen. Vi älskar att vara på tour, det finns inget bättre. Att vi har varit i studion så här länge och skapat musik är ju för att kunna åka ut och giga. Det bara som: Äntligen – LET’S GO, säger Felix.

Vad ser ni allra mest fram emot?
– Att få visa upp vår nya musik, nya moves och möta våra fans i Skandinavien, säger Ogge.

Hur taggar ni inför turnén?
– Det är ju tyvärr ett litet tag kvar till oktober. Nu först har vi sommaren med lite tv-gig och resande för att köra vår senaste singel Summer Love. Men vi är så hype! Inför en turné blir det mycket rep och många timmar i danssalen, vi vill såklart leverera vårt bästa för fansen.

– Vi lyssnar på nya låtarna och drömmer oss bort till turnén när vi står på scenerna runt om i Skandinavien och ger vårt allt! I slutändan försöker vi verkligen bara ha kul, säger Omar.

Ni brukar vara ganska generösa med nakenhet på scen, något vi kommer få se i höst?
– Vi lovar alltid lite naken, säger Felix.
– Ogge har ju faktiskt strippat, säger Omar.
– Haha, vi säger ja. Men det kommer inte på beställning, säger Oscar.

Hur många nya låtar kommer vi att få höra?
– Vi kommer ju släppa ett album innan turnén med i princip bara nya låtar så jag skulle säga mycket, men såklart bjuds det på någon gammal klassiker också. Vi kommer ju alltid ha ett speciellt band till våra första låtar och de är alltid så kul att köra live, säger Ogge.

Kommer det vara lika mycket dans och parkour på scen?
– Dansen är, och kommer alltid vara, en stor del av oss som grupp. Vi försöker utvecklas och bjuda på så mycket nytt vi bara kan. Såklart kommer vi dansa och göra galna grejer, annars hade det inte vart en bra Fooo-konsert. Däremot kommer den här turnén kännas lite mer mogen och intim, säger Oscar.

SEE YOU ON TOUR! // Felix, Oscar, Ogge och Omar

Om du älskar TFC:
Vem i The Foo Conspiracy passar du bäst ihop med?
Nu blir The Fooo Conspiracy reportrar på tv
Video: FRIDA kör pest eller kolera med The Fooo Conspiracy

Annons
Annons


AnnonsLaddar