Annons

Annons

Test: Hur hett är ert förhållande?Träffar du en snygging utan att veta vart ni är på väg? Räkna de påståenden som stämmer in på er och få reda hur het er relationsnivå egentligen är.

* Ni brukar hålla varandra i handen när ni går på stan.

* Ni har sovit över hos varandra.

* Du chattar inte med några andra snyggingar.

* Ni har blivit presenterade för varandras föräldrar.

* Att flörta med någon annan känns sjukt konstigt.

Annons

* Du har umgåtts med din crush och hens kompisar.

* Ni har kommenterat gulliga saker på varandras Instagram-bilder.

* När ni hänger händer det att ni skickar Snapchat-videos på varandra till era vänner.

* Ni hörs på ett eller annat sätt i stort sett varje dag.

* Tanken på att hen skulle träffa någon annan gör dig väldigt ledsen.

RESULTAT:
0-3 påståenden
– kallt
Ert förhållande verkar vara väldigt nytt och ni har inte riktigt blivit bekväma med att låta omvärlden se er tillsammans. Det gör däremot inte det hela sämre. Njut av att lära känna varandra och fundera på om det är dags att sluta dejta andra och bara träffa varandra. Har ni däremot setts under en längre tid kan det vara dags att ta ett snack med sötisen och stämma av så ni är på samma nivå med att ta ert förhållande vidare.

4-7 påståenden
– ljummet
Ni är på god väg till att faktiskt bli ihop. Ni umgås allt mer och börjar även visa upp ert nya förhållande för familj och vänner, även om ni i skolan kanske håller en viss distans. Det är okej att det hela tar tid, det finns ingen tidsram för när två personer som dejtar ska bli ihop. Så länge ni båda är medvetna om vart ni är på väg och att ni förr eller senare vill ta förhållandet till en djupare nivå finns det inget behov av att stressa.

8-10 påståenden
– hett
Alltså, ni är ju praktiskt taget redan ett par. Ni flörtar offentligt, träffar inte någon annan och har redan gjort ett gott intryck hos varandras familj och vänner. Det enda som fattas är att sätta etiketten. Att fråga den du dejtar om ni är ihop kan vara väldigt läskigt, samtidigt måste du få bekräftelse på att personer ser er relation på samma sätt som du gör. Våga ta snacket, ni är ju helt galna i varandra.

Läs även:
7 tecken på att din snippa inte mår så bra
Bevisen på att du är crazy in love
Har Zayn Malik och Gigi Hadid gjort slut?

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar