Annons

Annons

Teen Wolf-stjärnan tvingades ljuga om sin sexuella läggning

Teen Wolf-stjärnan ljög om att han inte var gay.Teen Wolf-stjärnan Colton Haynes kom ut som homosexuell tidigare i år. Nu berättar han att han trodde att han var tvungen att ljuga om sin läggning, för att lyckas i Hollywood.

Det var i maj som Teen Wolf-stjärnan Colton Haynes kom ut som homosexuell. Skådespelaren avslöjade sin läggning på Tumblr för ett fan, och först nu förklarar han att det inte var självklart för honom att berätta det.

Annons
colton haynes teen wolf

Colton Haynes är känd från bland annat Teen Wolf.

”Jag mådde så dåligt för att jag var tvungen att ljuga så länge. Men jag trodde att det var det enda sättet för mig om jag skulle bli framgångsrik”, förklarar han i en känslosam intervju med Out magazine.

Gilla FRIDA på Facebook

”När du är en del av den här branschen utnyttjar folk dig, och de påstår att dina drömmar ska bli sanna om du gör som de säger. Och om du tror på sånt, då gör du vad som helst”, fortsätter han och förklarar att det var därför han inte vågade komma ut.

”För mig var det stort att bara ha modet att komma ut. Det var väldigt känslosamt för mig”, avslutar han och berättar att han aldrig har känt sig så lycklig som han är i dag.

Läs även:
Teen Wolf-tvillingen kommer ut som homosexuell
Youtube-stjärnan: ”Jag är gay”
Allt du behöver veta om Teen Wolf säsong 6

Foto: MTV

Annons
Annons


AnnonsLaddar