Netflix-offline

Titta på Netflix utan internet – så gör du

För några veckor sen hintade Netflix att de skulle lansera en funktion som gör att du inte behöver internet för att titta, och nu är den äntligen här!

Om du älskar Netflix så kommer du att bli överlycklig nu. De har nämligen precis lanserat att du kan titta på serier och filmer utan internet. Hur bra??

I nuläget finns funktionen bara när du tittar på Netflix i mobilen eller i din padda. Anledningen till det ska vara att när du vill se saker offline är du oftast på väg någonstans och då tittar du oftast i mobilen. Förhoppningsvis kommer funktionen också komma till datorer.

Läs mer: 16 filmer du borde se på Netflix om du älskar att gråta

Så hur går du till väga? Jo om du vill kolla på ett avsnitt eller en film utan internet så måste du först ladda ner avsnittet (när du har internet). Du går in på Netflix. Därefter väljer du vilken serie eller film du vill se. När du klickat in dig på ditt val så finns det på höger sida en nedladdnings-ikon (se bild under!) . Där trycker du och sedan är det klart! Du hittar sedan dina nedladdade avsnitt och filmer under mina nedladdningar!

kolla-netflix-offline-1

Funkar det inte? Se till din Netflix-app är uppdaterad! Är den uppdaterad och det funkar fortfarande inte? Då kan det bero på att just den filmen eller serien inte går att ladda ner. Netflix har nämligen inte inför funktionen för alla filmer och serier. Men de kommer att lägga till fler framöver. I sidmenyn finns det en flik som heter ”Kan laddas ner”. Enklast är att gå in där för att se vilka du kan ladda ner!

Kolla-netflix-offline

Läs mer:
Snart är alla nya emojis här – se alla 88 här!
Äntligen! Nu kommer ett Harry Potter-mobilspel
25 kärleksfilmer som är perfekta att se i helgen

Foto: IBL