TikTok släpper ny funktion

Tiktok släpper ny funktion – här är allt vi vet

Se hit alla TikTok-användare! Nu släpper den populära appen en nyhet. Inom snar framtid kommer nämligen du kunna publicera LÄNGRE TikToks än vad du tidigare kunnat gjort .
4 beautyhacks på TikTok du måste prova
1:57

Efter reklamen: 4 beautyhacks på TikTok du måste prova

(1:57)

Slå på ljud

TikTok är en av världens mest nedladdade appar och plattformen gör ständigt nya uppdateringar för att "pleasea" sina användare. Och nu senast meddelar TikTok att de kommer att göra en ny uppdatering där användarna kan spela in videor som är upp till tre minuter långa.

– Det är så många saker som kan hända på bara en TikTok-minut. Allt ifrån crowdsourcade musikaler och sjömansvisor-singalongs, till recept på TikTok-pasta, rullskridskoåkning och mycket mer. Nu introducerar vi möjligheten för vårt community globalt att skapa längre videor, vilket banar väg för ännu mer underhållning på TikTok, säger said Drew Kirchhoff, produktchef, TikTok.

När kommer man kunna spela in längre TikToks?

Som du säkert redan vet så har man tidigare endast kunna publicera klipp som är max en minut långa. Men eftersom det har funnits en så stor efterfrågan från användare att kunna spela in längre videor har nu TikTok gått med på det.

Den nya funktionen kommer att släppas under de kommande veckorna.

Varför släpper TikTok den nya funktionen?

TikTok tror att detta kommer att underlätta för de användare som är vana vid att dela upp sina videoklipp i olika delar. Användarna kommer i sin tur kunna skapa en ny typ av innehåll och med mer flexibilitet i längd.

– Med alla de sätt som vårt community har omdefinierat uttryck på 60 sekunder, ser vi fram emot att se hur människor fortsätter att underhålla och inspirera med några sekunder till, och en värld full av kreativa möjligheter, tillägger Drew Kirchhoff.

Här kan du läsa ännu fler TikTok-nyheter!

Relaterade artiklar
Så somnar du snabbare – 7 tips från TikTok som måste testas NU
Här är mascaran som trendar på TikTok – säljer slut på direkten
TikTok-trenden som visar hur olika du och dina föräldrar är