matchlists-app-serier-film

Svårt att välja serie eller film? Här är tjänsten som hjälper dig

Vad ska vi titta på? Det eviga problemet med att komma på vad du och dina vänner ska titta på kan nu enkelt lösas med hjälp av den här tjänsten.

Du och ditt kompisgäng kan inte bestämma er för vad ni ska se under er filmkväll, eller du och din partner försöker komma överens om vilken tv-serie som passar er bäst. Tre timmar senare är ni alldeles för trötta för att se något alls, det här är ett problem många stöter på varje kväll.

Idag finns det tusentals tv-serier och filmer på flera olika plattformar, och även om vi gillar ett stort utbud så kan det också göra det svårt att välja vad man ska se.

Just det här problemet försöker nu appen Playpilot att lösa. De har nämligen lanserat en ny tjänst som heter Matchlists.

Läs mer: Här är Netflixs nya kärleksfilmer – som du inte får missa

Med hjälp av Matchlists kan du ange vilken typ av film eller serie du gillar, vilka plattformar (som HBO eller Netflix) du har tillgång till samt bjuda in vänner att göra samma sak.

Därefter får du upp massa alternativ som du därefter får svepa höger (tumme upp) eller vänster (tumme ner) på. Sedan får ni en lista över vilka filmer och serier som ni alla har matchat på och kan därefter välja vad ni vill se!

Här kan du se hur tjänsten fungerar!

Vill du ha tips på tv-serier att titta på? Här är tipsar vi om sju stycken du inte får missa!

Läs mer:
Här är allt nytt som kommer till Netflix och HBO i oktober
Så hittar du Netflixs hemliga filmkategorier
Allt du behöver veta om Netflix nya svenska serie – Störst av allt

Foto: Playpilot