Nya emojis 2019 se alla här!

Snart lanseras 59 nya emojis – se alla här!

59 nya emojis gör entré 2019!

I år kommer 59 nya emojis se världens (eller i alla fall skärmens) ljus. Det avslöjar Unicode Consortium, som sätter den internationella standarden för symboler för alla plattformar. De 59 emojisarna kommer självklart i olika variationer av parkonstellationer, hudfärg och kön  – vilket resulterar i totalt 230 symboler.

Nytt för denna gång är att både kön och hudfärg kan justeras när man väljer personer till en paremoji. Dessutom: Det finns också helt könsneutrala alternativ för dem som föredrar det.

Och äntligen finns det emojis där funktionsvariationer finns representerade, något som länge efterfrågats. Rullstolsburna personer, proteser, hörapparat, ledarhundar och personer som använder teckenspråk är tydliga exempel på att även emojivärlden steppat upp för att spegla verkligheten på riktigt.

Här är alla nya emojis 2019

Här är alla nya emojis 2019

Nya djur- och matemojis

Även utbudet av djur blir större. Nu kan du äntligen  posta en sengångare eller skunk till den som förtjänar det, och en efterlängtad flamingo och orangutang ansluter till djurfamiljen. Bland de nya maträtterna syns både våfflor och falafel.

Emoji mot… oönskade dickpics?

Emoji mot dickpics?

Men den emoji som väckt störst uppmärksamhet är en hand som ser ut att måtta något som är väldigt litet. Bilden har redan fått eget liv i sociala medier och hyllas som ett enkelt svar till oönskade dickpics.

När alla nya emojis lanseras är dock oklart.

Läs också:

Det här betyder alla emojis på snapchat – se hela listan!

Nya emojis för 2020 – här är hela listan

Så flörtar du som ett proffs – med hjälp av emojis