Sanda-live-Instagram

Snart kommer du att kunna livesända på Instagram

Instagram fortsätter att ta efter Facebook och Snapchat. Nu introducerar de livesändningar och möjligheten att skicka videos till specifika personer.

Instagram introducerar bara fler och fler funktioner. Efter stories så lanserar de nu möjligheten att livesända. Visa stories kommer du att kunna livesända och samtidigt se vilka som tittar samt kommenterar. Exakt som Facebook-live! Den enda skillnaden är att livesändningarna på Instagram inte kommer att sparas efteråt!

Läs mer: Instagram Stories är nu ännu bättre (så bra!)

Det är inte bara livesändningar som är nytt på Instagram utan de har även förbättrat sin meddelandefunktion. Du kommer nu att kunna skicka videos och bilder till dina vänner och kompis-grupper som försvinner efter några sekunder. Känns det igen? Ja det fungerar precis som Snapchat!

Funktion att sända live på Instagram ska komma snart och möjligheten att skicka bilder kan du använda redan nu (så länge du har uppdaterat appen!) För att skicka videos och bilder till dina vänner så gör du en story som du brukar. Men istället för att lägga till i min story så väljer du pilen, då kan du välja att skicka till dem du vill istället för alla!

Läs mer:
Instagrams nya funktion kan rädda liv
Felicia Aveklew: Så blir du stor på Instagram
OMG! Att snoka på Instagram har aldrig varit lättare

Foto: IBL

Källa: Refinery29