Snapchat-tv-serie

Snart kan du titta på reality-serier på Snapchat

Nu ska Snapchat lansera sin helt egna reality-serie om två YouTube-stjärnor och alla avsnitten kommer du att kunna se direkt i appen.

Idag använder vi mest Snapchat till att skicka bilder och videos till våra vänner eller för att se vad våra favorit-kändisar har för sig. Snart kommer vi också att kunna se Snapchats egna serie, enligt Refinery29.

Läs mer: Nu har Snapchat äntligen tagit bort sin mest irriterande funktion

Snapchat ska nämligen göra en egen reality-serie där vi ska få följa YouTube- och Instagram-stjärnorna Summer Mckeen och Dylan Jordan, som också är ett par. Serien heter Endless Summer och vi kommer att få följa Summer och Dylans liv i Laguna Beach. Vi kommer också att få träffa flera av deras vänner.

Summer-Mckeen-Dylan-Jordan-snapchat-serie

I Snapchats nya serie kommer vi att få följa Dylan Jordan och Summer Mckeen.

Den här serien blir den första som Snapchat gör av den här sorten. Den kommer att bestå av 12 delar och varje avsnitt kommer att vara mellan fyra och fem minuter långa. Det kommer att komma ett nytt avsnitt varje dag och den beräknas ha premiär någon gång i höst.

Endless Summer kommer inte att vara uppbyggd som andra serier utan istället kommer de att prata direkt till kameran och vissa delar kommer vara inspelade med mobilkamera. Serien ska ha känslan av att den har spelats in via Snapchat. Även om avsnitten bara är max fem minuter långa säger skaparna bakom serien att det ändå kommer att hinna hända en hel del.

Förutom serien kommer Snapchat också att ha After show-program samt Watch parties där tittarna får vara med och diskutera allting som händer. De kommer också att lansera speciella Snapchat-filter.

Endless Summer ska ha premiär hösten 2018.

Läs mer:
Nu kan du radera meddelanden du skickat på Snapchat – så gör du
14 saker du trodde att du var ensam om att göra på Snapchat
Nu ändrar Snapchat din feed – går tillbaka till kronologisk ordning

Foto: IBL