Snapchat hacks och tips

6 smarta Snapchat-knep du inte får missa

Snapchat har massor av funktioner som gör dina bilder och videos extra roliga. Här är sex knep du inte får missa att använda.

1. Dekorera dina bilder med massa emojis

Börja med att ta en bild eller en video. Därefter trycker du på pennan i vänstra hörnet. Under färgerna ser du en emoji. Tryck på den. Därefter kan du rita emojis över hela din bild!

rita-emojis-snapchat

2. Radera saker ur bilden

Med hjälp av det magiska suddgummit kan du radera saker som du inte vill ha i din bild. Tryck på saxen och välj sedan ikonen som består av stjärnor. Därefter målar du över det som du inte vill ha i bilden och poff så försvinner det.

3. Skapa stickers

Om du har något du vill ha dubbelt av i en bild så kan du enkelt göra en sticker av den saken. Ta bilden och välj sedan saxen. Därefter markerar du det du vill kopiera och därefter har du en dubblett du kan placera var du vill.

Skapa-dubletter-snapchat

4. Spana in kändisarnas storys

Trött på alla du följer på Snapchat? Då kan du kolla in kändisarnas storys. Skriv in ”official” i sökrutan så får du upp kändisarna som senaste la upp något.

5. Ljusare bilder i mörker

Du har väl inte missat Snapchats smarta funktion när du fotar och det är mörkt? Tryck på den lilla månen som finns på skärmen så blir det genast mycket ljusare.

6. Rörliga emojis

Om du gör en video så kan du få dina emojis att röra sig med videon. Välj en emoji och håll i den där du vill att den ska vara så kommer den att hänga med i filmen.

Läs mer:

Snapchats nya funktion gör att du kan ha bättre koll på din crush

Hela listan: Det betyder ALLA emojis på Snapchat

Guide: Så får du ALLA troféer på Snapchat

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Foto: TT