Så ser du någon Instagram story utan att användaren ser det

Så kollar du någons Instagram story utan att hen ser det

Ja, det är sant! Du kan tjuvkika på andra personers händelser på Instagram utan att de får reda på det. FRIDA guidar dig steg för steg.

Visst kan vi alla vara överens om att det bästa med Instagram är att man kan se vilka personer som sett ens story? Sedan är det kanske inte lika kul att andra kan se att du har sett deras händelser.  Men det finns faktiskt ett knep där du kan kolla på andra personers stories utan att de upptäcker det.

Så gör du steg för steg:

1. Tryck på storyn som antingen är före eller efter den storyn som du vill se. Till exempel, vi säger att vill se Sara Songbirds senaste händelse utan att hon märker det. Klicka på storyn framför (i det här fallet The Chainsmokers händelse).

Instagram story

2. Pausa The Chainsmokers story genom att hålla kvar fingret på skärmen.

3. Nu gäller det att du är riktigt försiktig så att du inte blir avslöjad. När du har pausat storyn swipear du försiktigt till höger (utan att swipea hela vägen!!) där den andra storyn visas. Då kommer inte Instagram att registrerar att du sett den andra personens händelse. Så här kommer det att se ut:

Sådär! Nu kan du alltså kolla in folks stories i hemlighet. Men det är ganska knepigt och väldigt lätt att swipea fel så var försiktig och träna på någon annas konto innan du gör det på den storyn som du vill tjuvkika på.

Läs mer:

Instagram utvecklar en ny meddelandetjänst – här är allt vi vet om den!

Varningen om populära appen: ”Djupt oroande”

Facebook ska börja gömma likes – här är anledningen