fa-tillbaka-gamla-snapchat-angra-uppdatering

Efter nya uppdateringen – så kan du få tillbaka gamla Snapchat

Under de senaste veckorna har Snapchat rullat ut sin nya design, vilken har fått stark kritik av användarna. Som tur var går det att få tillbaka den gamla versionen av Snapchat!

I höstas släppte Snapchat nyheten om att de skulle göra om utseendet på hela appen. Anledningen till förändringen var att många användare ansett att den var svår att använda. Dock verkar det inte ha blivit som Snapchat trodde.

De senaste veckorna har den nya designen rullat ut och användarna är inte glada. Överallt kommenterar folk att de inte gillar den och att den nu är ännu svårare att använda.

Guide: Åtta lösningar på vanliga Snapchat-problem

Om du känner att du blir tokig på den nya designen så finns som tur var flera sätt att få tillbaka den gamla på.

Så hur får du tillbaka gamla Snapchat?

Ett sätt som många just nu tipsar om är att ladda ner en VPN-app. Innan du laddar ner en så är det viktigt att du kollar upp vad du laddar ner och att det inte kostar pengar.

1. Börja med att ladda ner en VPN-app och starta den. Genom en VPN kan du ange att du är på en annan plats eller i ett annat land än du faktiskt är. Du kan exempelvis välja att du är i Amsterdam. Tryck därefter på ”connect” så att det ser ut som du är där.
2. Därefter öppnar du Snapchat-appen. Skicka en snap till någon. Stäng därefter av appen (det räcker inte att bara trycka ned den).
3. Gå sedan in i VPN-appen igen och ”disconnect”, du stänger alltså av appen så att din telefon återigen visar din riktiga plats.
4. Om du därefter går in i Snapchat så ska du se att den gamla versionen är tillbaka.

Efter ett tag kan appen hoppa tillbaka till den nya versionen och då behöver du göra om det som står här ovan igen. Det är oklart hur länge den här lösningen fungerar men antagligen tills Snapchat lanserar nästa uppdatering. Så vill du inte ha den nya designen bör du inte uppdatera appen.

Läs mer:
Nu kommer helt nya Snapchat – så här använder du det
Hela listan: Det betyder ALLA emojis på Snapchat
Snapchat lanserar nya filter – som baseras på vad du fotar

Foto: IBL