Nu ändrar Instagram hur ditt flöde ser ut igen

Nu ändrar Instagram hur ditt flöde ser ut igen

För ett tag sedan ändrade Instagram så att du istället för att se de senaste bilderna istället fick se de du interagerade med mest. Nu ändrar de det igen.

Instagram släpper hela tiden nya uppdateringar och nu gör de återigen en ändring när det kommer till ditt flöde. Den senaste tiden har du istället för de senaste inläggen istället fått upp personer som du interagerar mycket med. Vilket innebär att du kan få upp gamla bilder och knappt ser personers bilder som du inte kommenterar eller gillar ofta.

Den här funktionen har fått stor kritik då många känner att deras bilder inte syns och att även om du följer någon så får du aldrig upp deras inlägg. Nu har Instagram tagit åt sig av kritiken och i ett blogginlägg avslöjar de nu att flödet kommer att ändras.

Instagram lanserar nu en ny knapp som heter New posts/Nya inlägg. Genom att trycka på den så uppdateras ditt flöde och det kommer inte längre göra det automatiskt. När du trycker kommer du också få allra de senaste inläggen högst upp.

Vi får alltså inte tillbaka det gamla systemet men vi kommer i alla fall få upp fler nya inlägg och kommer själva kunna välja när vi vill att flödet uppdateras.

Det finns ännu inget datum för när det här kommer att rulla ut till alla.

Läs mer:
Därför kan du inte längre använda gif:ar på Instagram eller Snapchat
Så tittar du på någons Instagram-story utan att det syns
Här är kontona du borde följa på Instagram för att lära dig älska din kropp

Foto: IBL