Snapchat-gamla-uppdatering

Kommer gamla Snapchat tillbaka? Här är svaret!

I sociala medier sprids just nu en bild där det står att Snapchats gamla design ska komma tillbaka den 20 februari. För Nyheter24 har Snapchat själva förklarat hur det ligger till.

Redan i höstas kom nyheten om att Snapchat bestämt sig för att göra om själva designen inuti appen och för några veckor sen kom det nya utseendet.

Kritiken har varit stark och massvis med användare har klagat över att den nya designen är mycket svårare att använda och det är svårt att se var alla snaps är.

Guide: Åtta lösningar på vanliga Snapchat-problem

På Twitter sprids just nu en bild där det står att du i Snapchats nästa uppdatering ska få tillbaka den gamla versionen. Ett rykte som tyvärr inte stämmer.

För Nyheter24 bekräftar Snapchat att de inte kommer att erbjuda användarna den gamla versionen utan att det är den nya som gäller och den är här för att stanna.

Efter den nya uppdateringen har många försökt få tillbaka den gamla versionen något som Snapchat nu själva gått ut och varnat för. De olika sättet är bara tillfälliga och kan göra att du förlorar alla dina sparade memories samt att du kan förlora ditt konto.

Läs mer:
Nu har Snapchat äntligen tagit bort sin mest irriterande funktion
Nu kommer helt nya Snapchat – så här använder du det
Hela listan: Det betyder ALLA emojis på Snapchat

Foto: IBL