Kenza lanserar app - designa din egen drömklänning i mobilen

Kenza lanserar app - designa din egen drömklänning i mobilen

Hittar du aldrig den perfekta festklänningen? Bloggerskan Kenza lanserar nu en app där du kan få en high tech-klänning designad efter ditt liv.

En figursydd klänning som är designad för din kropp kan låta väldigt dyrt. Enligt bloggerskan Kenza Zouiten, hennes klädmärke Ivyrevel och Google ska det inte behöva vara dyrt att få sin drömklänning.

Nu lanserar de en app som känner av vilken klänning du passar i. Under en veckas tid registrerar appen allt du gör, hur du rör dig, vart du går, om du är ute eller inne och så vidare. Sedan skapas en skräddarsydd klänning som är unik för dig.

– Vi är på väg att förändra modebranschen genom att föra in kundernas personlighet i designprocessen med hjälp av datateknik. För att få ett unikt klädesplagg idag måste du antingen köpa ett skräddarsytt designerplagg eller designa det själv, men det är normalt inte något man har råd med, säger Aleksandar Subosic från Ivyrevel, i ett pressmeddelande.

Just nu testas appen för fullt bland svenska bloggerskor och influensers för att bli så bra som möjligt. Senare i år kommer den vara tillgänglig för alla.

Här kan du se när bloggerskan Kenza designar sin egen klänning:

Läs mer om tech:
Vill du börja programmera? Här är orden du måste lära dig
Guide: Så blir du känd på Youtube
Lista: 12 coola tech-tjejer som du bara måste ha koll på

Foto: IBL