screen-time-iphone

iPhones nya funktion avslöjar hur mycket tid du lägger på sociala medier

Igår avslöjade Apple alla nya funktioner som kommer med iOS12. Bland annat kommer en ny gruppchatt samt en funktion som avslöjar hur mycket tid du lägger på telefonen.

På en presskonferens igår berättade Apple om alla nya funktioner som kommer med programuppdateringen iOS12, och det var en hel del.

Bland annat berättade de om att det kommer en funktion som heter ”screen time” alltså skärmtid. Med hjälp av den funktionen kommer du att kunna se exakt hur mycket tid du faktiskt lägger på att använda din telefon samt var du spenderar mest tid som exempelvis i sociala medier eller på spel.

Du kan också ställa in hur mycket tid du vill lägga på olika saker som exempelvis Instagram. Du får då en notifikation om du närmar dig ditt max.

tid-iphone

Utöver det så kommer det också en ny gruppchatt. Precis som du på Snapchat kan chatta med flera vänner samtidigt kommer du nu också kunna göra det via Facetime. I en chatt ska det gå att vara upp till 32 personer.

För iPhone X kommer nu också memojis vilket är att du kan skapa din egna emoji som också kan bli en animoji. Även stör ej-läget har uppdaterats och förbättrats och du kommer även att kunna välja mer specifikt hur du vill få notifikationer.

Läs mer:
Det är det lilla hålet på din iPhone till för
Fyra enkla knep för att få mobilsurfen att räcka längre
Instagrams nya funktion avslöjar hur mycket tid du lägger på appen

Foto: IBL, Apple