rykten-iphone-8

Här är alla rykten om iPhone 8

Hur kommer egentligen Iphone 8 att vara? Det ryktas bland annat att hemknappen kommer att försvinna och att den inte alls kommer heta 8.

Som vanligt finns det massa olika rykten kring den nya iPhonen även fast det är ett bra tag kvar tills den faktiskt kommer. FRIDA har samlat all info som finns om iPhone 8 just nu.

När kommer den?

I september varje år håller Apple ett event där de presenterar alla sina nyheter. Tidigare år har de varje gång presenterat den senaste iPhonen så vi kan nog vänta oss att de kommer att göra likadant i år.

Hur kommer den att se ut?

Till skillnad från de tidigare modellerna så kommer iPhone 8 att ha rundande kanter och skärmen kommer att täcka hela mobilen. Telefonen kommer alltså inte att ha någon ram. Det ryktas också att Iphone 8 kommer att vara mer avlång än de tidigare telefonerna.

Iphone8 2

Läs mer: Nu släpper Apple en röd Iphone – för en bra sak

Iphone 8 eller Iphone X?

I år så har iPhone 10-årsjubileum vilket kan innebära att Apple kommer att släppa något stort. Enligt rykten så ska de istället släppa en iPhone X som står för tio.

Säg hej då till hemknappen

För alla er som älskar att trycka på hemknappen för att starta igång telefonen kommer här en dålig nyhet. Det ryktas nämligen att hemknappen kommer att försvinna. Anledningen ska vara för att Apple vill att användarna ska få mer skärm utan att behöva göra skärmen större.

Mer trådlöst

Med iPhone 7 kom de trådlösa hörlurarna och med iPhone 8 verkar det som att även laddaren kommer att vara trådlös.

Mer ansikte mindre fingeravtryck

För att öppna din iPhone 8 så ska du kunna använda ansiktsigenkänning, vilket innebär att du bara kommer att behöva titta på telefonen för att öppna den.

Bättre kamera

Enligt rykten ska iPhone 8 ha en ännu bättre kamera än iPhone 7. Kameran kommer också att stå ut mer än den gjort på tidigare modeller.

Vad kommer den att kosta?

Det finns ännu inget pris för den nya iPhonen.

Läs mer:
Se alla nya emojis som kan komma i juni
Så hittar du din mobil när den är ljudlös
Så låser du upp din Iphones dolda funktion

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Foto: Adrian Sava/Unsplash