Instagram-scroll-funktion

Instagrams nya funktion gör att du slipper scrolla för evigt

En sak de flesta gör varje dag är att scrolla genom Instagram-flödet. Något som kan kännas som det aldrig tar slut, vilket de inte heller gör. Som tur var hjälper Instagrams nya funktion dig att stanna!

För att hänga med i allt som händer på Instagram måste vi både uppdatera och scrolla genom flödet flera gånger per dag, vi vill ju inte missa något.

Det har Instagram nu insett och för att rädda våra stackars fingrar (eller tummar) så har de nu infört en ny funktion. Du kanske har märkt att texten ”Du har inga olästa inlägg” och en grön bock dyker upp i flödet. Det betyder att du har sett alla de senaste inläggen. På så sätt vet du att du är uppdaterad och du behöver inte oroa dig för att du har missat något. Om du inte får upp den texten måste du uppdatera Instagram-appen till den senaste versionen.

Den senaste tiden har flödet i Instagram sett annorlunda ut då de ändrat algoritmerna som gjort att du istället för senaste inläggen sett de mest gillade eller de du interagerat med mest. Med den här nya funktionen så slipper du det.

Du behöver inte heller oroa dig för att du när du väll har ”sett alla de senaste” så försvinner dem utan de ligger kvar som vanligt. Den nya funktionen finns bara där för att lugna din fomo.

Läs mer:
6 tips för att få det snyggaste flödet på Instagram
22 Instagram captions som passar perfekt till dina bilder i sommar
Det här betyder ordningen på vem som kollar på dina Instagram stories

Foto: Instagram