Här är nya appen som ska konkurrera ut Instagram

Här är nya appen som ska konkurrera ut Instagram

Får du inte nog av sociala medier och nya appar? Då måste du testa Vero – som sägs bli det nya Instagram.

Börjar du tröttna på all reklam och krångliga algoritmer som numera styr över Instagram och Facebook? Det gjorde förmodligen skaparna av nya sociala mediumet Vero också – eftersom de nu har lanserat en app där innehållet presenteras i kronologisk ordning.

Vad är Vero?

Det påminner mycket om just Instagram, du följer vänner och olika företag och publicerar bilder. Du kan också ladda upp videos, länkar och tipsa om olika saker som du gillar.

Kostar Vero någonting?

I dagsläget är det gratis men tanken är att det ska bli en prenumerationstjänst. Det innebär att det inte behöver vara reklam i appen men att det helt enkelt kostar att bli medlem.

Fördelar med Vero:

Hittills är appen utan reklam (men det var ju Instagram också i början). Alla inlägg kommer i den ordning de postas, det vill säga inte som det är på Instagram i dagsläget. Du får rekommendationer av andra och har ett bibliotek med det du rekommenderar och inte rekommenderar. Det blir en mer social app där du interagerar mer med dina kompisar utan att störas av reklam.

Nackdelar med Vero:

Just nu är appen ganska seg då många signar upp sig och den inte är helt utvecklad än. Frågan är också om användarna känner att de orkar uppdatera ytterligare ett socialt medium. Det krävs ju att många i din närhet hoppar på för att ni ska få ett aktivt flöde.

Läs mer!
Kommer gamla Snapchat tillbaka? Här är svaret!
Instagrams nya uppdatering tar dina Stories till nästa nivå
Så organiserar du dina appar – på bästa sätt

Foto: IBL