iphone bugg låst skärm

Här är buggen som förstör tusentals Iphones

En slags bugg har börjat drabba tusentals Iphone-användare. Det värsta av allt är att Apple inte har en aning om hur de ska lösa problemet!

Den nya buggen, som har drabbat tusentals personer som använder en Iphone i modellen 6 och 6s, kallas för ”touch disease”. Problemet innebär att skärmen låser sig, vilket gör det omöjligt för dig att trycka på något. Precis som du säkert förstår blir telefonen då helt värdelös, eftersom den inte går att använda till varken samtal, sms eller surfning.

Läs även: Därför kan du bara snooza i nio minuter på Iphone

Det värsta av allt är att Apple, företaget bakom Iphone, inte har en aning om hur de ska lösa problemet. Det går nämligen inte att bara byta ut skärmen, buggen kommer att göra att den nya skärmen också kommer att låsa sig.

Även om du inte har några problem med din mobil just nu, så tror experterna att det kan komma när du har använt din telefon tillräckligt mycket och under en längre tid.

Läs även: Så gör du din Iphone snabbare (på bara 5 sekunder!)

Tidigare i år hade Apple ett liknande problem med en bugg, då lät de kunderna skicka tillbaka sina mobiler och få en ny i utbyte. Det är möjligt att företaget kommer att erbjuda samma lösning den här gången!

Har du drabbats av att din skärm låser sig?!

Läs även:
Här är misstaget som kan förstöra din Iphone
Mystiska knepet som ger dig mer minne i din Iphone
Se första bilden på Iphone 7

Foto: IBL