glass-app

Här är appen som informerar dig om glassmaskinen på McDonalds är trasig

Något som kan vara väldigt irriterande är när du kommer till McDonalds och deras glass- eller milkeshakemaskin är sönder. Nu finns det en app som gör att du inte behöver gå dit i onödan.

Det händer tyvärr ganska ofta att McDonalds inte kan servera glass eller milkshake på grund av att maskinen är sönder. Något som många blir väldigt tokiga på. Av den anledningen finns det nu en app som berättar för dig om en viss restaurangs maskin är sönder eller inte.

Appen heter Ice Check och för Buzzfeed berättar skaparen av appen, Raina McLeod, att idén kom från att hon hela tiden blev besviken över att gå till McDonalds för att köpa glass och så var maskinen trasig.

ice-check-app

Ice check funkar som så att du får push-notiser om en maskin är sönder på en restaurang du är nära. Informationen kommer från att personer som använder appen själva kan gå in och skriva in om en viss restaurang serverar glass eller inte.

Så om du besöker McDonalds och får reda på att deras glass-maskin är sönder så kan du gå in i appen och skriva in informationen. När andra användare går in kan de sen se en grå prick över just den restaurangen vilket signalerna att de inte ska gå dit om de vill ha glass. Om pricken däremot är rosa betyder det att de går att köpa glass!

Läs mer:
Nu börjar Mcdonalds med hemkörning
Här är staden som inför 18-årsgräns på McDonalds
Bekräftat: Coca-cola och Pepsi smakar inte likadant

Foto: IBL, appstore