google-pixel-smartphone-2016

Här är allt du behöver veta om Googles nya smartphone

I går kväll presenterade Google sin nya smartphone Pixel. En telefon som både ska ha bättre kamera och batteritid än Iphone 7.

Google har precis presenterat sin nya smartphone Pixel. Enligt Google själva ska Pixel ha en bättre kamera än Iphone 7. Det Pixel gör är att den tar flera bilder samtidigt och därefter väljer den ut den bästa bilden! Den ska också ha obegränsat lagringsutrymme för foton och videos. Hur bra? Nu kan vi ta hur många bilder som helst!

google-pixel-smartphone

Googles nya smartphone Pixel.

Läs mer: Så enkelt lurar du till dig mer minne i din Iphone

Det ska också vara enkelt att byta operativsystem från exempelvis Android eller Iphone, genom att du smidigt kan överföra alla dina kontakter och meddelanden till Pixel.

Något som är viktigt för många när de köper en ny telefon är batteritiden. Det finns inget mer irriterande än när ens telefon hela tiden dör. Google har tagit åt sig av detta och har gjort så att Pixel bara behöver laddas i 15 minuter för att batteriet ska hålla i sju timmar! Så bra!

Telefonen kommer att komma i två versioner, Pixel och Pixel XL. De kommer att finnas i tre färger, quite black, very silver och really blue(limited edition). Pixel går tyvärr inte att förhandsbeställa i Sverige ännu men vi hoppas den kommer inom kort!

Läs mer:
Iphones nya uppdatering är perfekt för dig som tar många bilder
Vill du börja programmera? Här är orden du måste lära dig
Här är kändisarna du aldrig ska googla (det kan vara farligt!)

Foto: Google