Fortnite-map-tips-kistor

Fortnite map: Bästa ställena att landa på för att hitta kistor

Var på Fortnite-kartan är det lättast att hitta kistor snabbt? Här är en guide till de bästa ställena att landa på för Fortnite säsong 5.

Det finns massa hacks och tips när det kommer till Fortnite. Något som kan vara bra att ha koll på är var det finns kistor samt var du kan landa i lugn och ro. Sajten Gamesradar har listat några platser som du borde testa om du spelar solo eller som duo.

Fortnite-map-5-tips-1


1. Motellet väst om Lazy Links

Motellet kan vara en risk men är ett bra ställe att hitta kistor på. Eftersom det ligger mellan större platser som Lazy Links och Pleasant Park och andra stora ställen så landar andra oftast på de ställena istället. Ett tips är att titta runt dig när du glider in så att ingen är i närheten.

Fortnite-map-5-tips-2


2. The Watchtower nära Lonley Lodge

Det här är ett bra alternativ om du spelar själv. Här brukar det finnas två eller tre kistor, två uppe och en lite längre ner. Om du kan landa på taket så finns där också massa utrustning.

Fortnite-map-5-tips-3


3. Husen nära Risky Reels

Om ingen är i närheten så är Risky Reels ett perfekt ställe att hitta kistor på. Men eftersom det finns kistor där, så brukar det också vara mycket folk där. Därför är det bättre att landa vid husen som finns nära Risky Reels. Vid husen brukar det finns tre eller fyra kistor. Om du går ner i källaren i husen kan du hitta dem där.

Fortnite-map-5-tips-4


4. Snobby Shores

Snobby Shores är definitivt farligt men om det ligger i slutet av bussresan så finns det en stor chans att klara sig, men det är viktigt att kolla från luften efter problem. Här finns det fem hus som alla har väggar runt sig. Vilket gör att du kan gå in i ett hus och både vara skyddad samt hinna förbereda dig för att försvara dig innan någon annan kommer. Här ska det finnas tre kistor som alla gömmer sig i husens källare.

Fortnite-map-5-tips-5


5. Husen mellan Shifty Shafts och Greasy Grove

Både Shifty Shafts och Greasy Grove är två heta ställen där det finns kistor, därför är de inte bra val om du vill undvika andra spelare. Därför är det bättre att satsa på husen emellan ställena. Där kan du få vara i fred och hitta kistor.

Fortnite-map-5-tips-6


6. De förstöra husen söder om Haunted Hills

Haunted Hills är ett bra val om du spelar solo eller som duo då det ofta är tomt men om du vill vara på den säkra sidan är det bättre att satsa på husen istället.

Fortnite-map-5-tips-7


7. De övergivna husen öst om Salty Springs

Vid Salty Springs och nära Paradise Palms så hittar du flera övergivna hus, där det finns minst en kista.

8. En av de fyra nya Easter Islands Heads

Det finns fyra nya Easter Islands Heads som dykt upp och många struntar i dem men det finns alltid två elle tre kistor runt dem.

Läs mer:
Åtta hacks i Fortnite som du måste testa
Så spelar du Harry Potter: Hogwarts Mystery – se trailern till spelet

Foto: Fortnite