apple-ios12

Fem nya funktioner som kommer till Iphone redan på måndag

På måndag släpps iOS12 vilket innebär flera nya funktioner till Iphone. Då kommer du bland annat att kunna dra igång Facetime med alla kompisar samtidigt samt designa dina egna emojis.

Den 17 september blir din iPhone lite bättre. Då släpps uppdateringen iOS12 med flera riktigt smarta och underhållande funktioner.

1. Screen time

Det är lätt att zona ut när man planlöst scrollar runt på nätet. Få kontroll över skärmtiden med funktionen Screen Time, som registrerar hur länge du surfar.

Screen Time är en ny funktion i nya uppdateringen iOS12 för iPhone.

Screen Time har också en alarmfunktion där du själv tidsbegränsar användandet på en särskild app. När tiden är ute skickas notiser ut till dig som en påminnelse om att det är dags att koppla ner.

Med Screen Time kan du också ställa in alarmaviseringar.

2. Gruppsamtal i Facetime

Förbered dig på att ta gruppchatten till helt nya nivåer. Nu kan du ÄNTLIGEN använda Facetime med flera deltagare! Så många som 32 stycken faktiskt, för att vara exakt.

Gruppsamtal i Facetime är nu möjligt med nya iOS12 för iPhone.

3. Mät avstånd med Measure

Measure är en helt ny Apple-app som hjälper dig att mäta avstånd direkt genom din mobilkamera. Kommer en ny byrå verkligen få plats i ditt rum? Med hjälp av den här funktionen kan du avgöra det!

Measure är en ny Apple-app som mäter avstånd.

4. Designa dina egna emojis

Animojis blir nu lite roligare. Skapa din egen avatar med Memoji, som också kan räcka ut tungan samtidigt som du själv.

Designa dina egna emojis med nya funktionen Memojis.

5. Notifikationer grupperas

Istället för att få 25 notifikationer från en gruppchatt så kommer de istället att grupperas. Vilket innebär att du inte ser vad alla skriver utan istället ser att från just den gruppen är det tio notifikationer. Alla notifikationer från respektive app kommer alltså grupperas.

Läs mer:
Allt du behöver veta om nya Iphone XR, Iphone XS och Iphone XS Max
Så enkelt kan du göra om din iPhone till ett överfallslarm
Det är det lilla hålet på din iPhone till för

Foto: Apple