bli-kand-pa-musically

Hon är störst i norden på Musical.ly – här är hennes tips

Undrar du också hur man blir stor Musical.ly? Amanda Edmundsson har flera hundratusen följare i appen och här ger hon sina bästa tips på hur du lyckas.

15-åriga Amanda Edmundsson från Linköping har idag 880 000 följare på Musical.ly. Hon har hållit på med Musical.ly i lite mer än ett år och började med det efter att hennes vänner visat henne appen. I klippen som Amanda gör så både sjunger och dansar hon. Hon sprider också budskap om girl power.

– Jag tror att jag själv har utvecklats mycket när det kommer till att stå upp för mig själv och att våga tro på mig själv. Och därför vill jag hjälpa andra tjejer med det. Det är främst tjejer som följer mig och därför vill jag hjälpa dem att stå upp för sig själva.

Amanda kommer också att vara en del i den talangtävling som At Night nu lanserar. På plattformen Self Made kommer fansen att få möjlighet att use nästa världsstjärna. Amanda kommer att vara programledare för Self Made’s musical.ly-kanal samt bidra med sin expertis i sociala medier till de som tävlar.

Videon kunde inte hittas

Här är Amandas fem bästa tips för att lyckas på Musical.ly:

1. Var dig själv

– Mitt första tips för att lyckas är att våga vara dig själv och att inte bry dig om vad andra tycker.

2. Använd hashtags

– Tänk på att ha bra ljus för det tjänar du mycket på. Sen att hashtagga till exempel sweden, det är en hashtagg som många i Sverige använder.

3. Variera

– Det tredje tipset är att variera. Du kan variera plats eller vem du gör musical.ly med.

4. Håll stabilt

– Det fjärde tipset är något man kanske inte tänker på så mycket och det är att hålla mobilen stabilt. Det är något som jag kan se att jag har utvecklats väldigt mycket med om jag jämför med mina gamla videos, där jag skakar väldigt mycket.

5. Tänk igenom

– Det sista tipset jag har är att tänka igenom det du ska göra. Det kan vara att lyssna på låten innan och tänka igenom vilka rörelser du vill använda, så att du inte bara provar dig fram igenom låtens gång.

Läs mer:
Guide: Så blir du känd på Youtube
Åtta anledningar till att det är bra att kunna programmera
Nu startar Nicole Falciani eget företag – här är hennes bästa tips

Foto: Frida