Iphone-8-utseende-2017

Bilder på iPhone 8 har läckt – så kommer den att se ut

Den stora frågan just nu är: hur kommer Iphone 8 att se ut? Det har varit många spekulationer men nu har bilder läckt som visar hur den kommer att vara.

Det går många rykten just nu om Iphone 8. Vissa tror att den kommer att vara något helt nytt då Iphone har 10-årsjubileum medan andra tror att den kommer få en enklare design.

Nu avslöjar Forbes med hjälp av teknik-reportern Gordon Kelly hur Iphone 8 kommer att se ut och det är ingen enklare design.

Enligt dem kommer den att ha en 5,8 tum stor skärm vilket täcker nästan hela telefonens framsida. Kameran på baksidan kommer inte längre att vara horisontell utan istället vertikal. Anledningen ska vara att Apple ska satsa med på argumented reality där horisontella kameror funkar bättre. Argumented reality är förstärkt verklighet och är det som används när du spelar Pokémon Go.

Iphone 8 kommer inte att ha ett uttag för hörlurar och power-knappen kommer att bli dubbelt så stor. Att knappen blivit så stor tror Gordon Kelly beror på att de kommer att ha touch-id i den och det är via den du kommer att kunna låsa upp mobilen.

Här kan du se flera bilder på hur den kommer att se ut!

Här är en annan prototyp på hur den kan kommma att se ut:

Läs mer:
Här är alla rykten om iPhone 8
10 emojis du förmodligen använt helt fel
Fem misstag som gör att din telefon dör hela tiden

Foto: IBL