Fortnite-hacks

Åtta hacks i Fortnite som du måste testa

Fortnite är det överlägset populäraste spelet just nu. Även om du är en van Fortnite-spelare lovar vi att det fortfarande finns mycket nytt att upptäcka. Kolla bara in dessa grymma hacks.

Spelet Fortnite kom redan 2017 men det är först de senaste månaderna som spelet slått igenom stort. Här ger vi dig de bästa tipsen och tricksen för att lättare vinna.

1. Utnyttja leveranserna

När leveranserna faller från himlen rusar de andra spelarna ofta till landningsplatsen. Allt du behöver göra är att klättra upp högt upp, hoppa upp på en leverans-ballong när den kommer och sedan överraska dina fiender och ta dem på bar gärning.

2. Se genom väggar

De väggar du bygger i spelet blir transparenta. När du byggt en vägg, gå in i redigeringsläget (edit mode) för att få den transparent. Gå in i samma läge om din fiende byggt en vägg och gömmer sig bakom den. Då ser du hen och kan hoppa fram utan att hen märker något.

3. Det finns ett hemligt rum

Hur spännande?! Allt du behöver göra är att ta dig till Tomato tunneln. Sök genom området noga, bakom en bil finns nämligen ett hemligt rum fullt av gyllene kistor.

4. Undvik att ramla

Ibland är det bra att ta sig upp högt för att få koll på de andra spelarna. Men det är lätt att ramla och skada sig eller dö när man klättrar ner. Men det finns ett knep! Rör dig mot motsatt riktning när du glider. Glider du ner till vänster så förflyttar du dig samtidigt uppåt till höger, vilket gör att du nästan blir fastlimmad mot berget.

5. Bygg en trapp

Ett annat sätt att försöka rädda ditt liv på en hög höjd är att bygga dig nedåt. När du känner att du exempelvis glider ner från ett berg börjar du snabbt bygga upp ett golv under dina fötter, med hjälp av de material du har. På så vis bygger du en stor trappa som räddar dig hela vägen ner.

6. Hoppa upp på vågen

Det verkar än så länge inte finnas några bränder i Fortnite, men ändå finns det brandsläckare. När de sätts igång sprutar vattnet upp i luften av full kraft. Och en smart spelare som du är vill såklart utnyttja detta. Det är helt enkelt bara att hoppa upp på vattnet för att snabbt kunna dra från fienden eller för att få skjuts till en annan plats högt upp.

7. Hitta bussen igen

När du först kommer till ön i början av spelet åker du buss. Denna buss gör du rätt i att leta efter även senare i spelet. Gå till kartans östra sida. Där hittar du bussen! På taket finns nämligen en gyllene kista, redo att erövras av dig.

8. Byt utmaning

Om du inte är nöjd med din dagliga utmaning kan du byta. Öppna sidan Inspektera utmaningar (Inspect challenges) och byt ut den du inte gillar. Då ersätts den automatiskt av en ny, som du förhoppningsvis tycker är roligare och bättre.

Läs mer:
Hur fuskar man i Pokémon Go? Här är alla tips och tricks!
Så spelar du Harry Potter: Hogwarts Mystery – se trailern till spelet

Källa: The Sun

Foto: Fortnite