Annons

Annons

Taylor Swifts musik kan försvinna från YoutubeVi kan inte lyssna på Taylor Swifts musik på Spotify, nu kan det vara möjligt att vi i framtiden inte heller kommer kunna lyssna på henne på Youtube.

Just nu sitter skivbolagen Sony Music, Warner Music och Universal Music Group i förhandlingar om ett nytt avtal med Youtube. Anledningen är att låtskrivarna inte får in tillräckligt mycket pengar för sin musik.

Annons

Läs också: Taylor Swift har redan gått vidare – här är hennes nya kärlek

Nu vill bland annat ett tjugotal musiker att lagen om upphovsrätt skrivs om. En av dem är Taylor Swift som tillsammans med de andra stjärnorna har skickat in ett öppet brev till den amerikanska kongressen. Och den kanalen som de riktar sig hårdast mot är Youtube. I brevet skriver de bland annat att deras ekonomiska överlevnad hotas, på grund av den dåliga lagstiftningen.

Vi älskar Taylor Swifts musik! Hoppas inte att hon försvinner från Youtube!!

Vi älskar Taylor Swifts musik! Hoppas inte att hon försvinner från Youtube!!

Blir det inga förändringar snart, finns en risk att skivbolagen lämnar Youtube. Det skulle innebära att vi inte alls kan lyssna på Taylor Swifts musik längre, eftersom hon inte heller finns på Spotify. Oh no!! Vi hoppas att de löser sina avtal, så vi kan fortsätta lyssna på Taylors musik.

Läs även:
Taylor Swift har blivit dumpad av pojkvännen
Taylor Swifts sex bästa (och superkända!) vänner
Therese Lindgren: ”Jag trodde jag skulle dö”

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar