Annons

Annons

Ta hjälp av Snapchat för att veta om din crush gillar digHur ska du egentligen veta att din crush gillar dig lika mycket som du gillar hen? Nu finns ett riktigt smart knep - på Snapchat!

Att vara kär är fantastiskt! Det där fladdret i magen och känslorna som spritter ut i varenda liten fingertopp. Men det finns ju en liten detalj som gör allt lite mer komplicerat: hur vet du om din crush gillar dig tillbaka?

Annons

Lista: 11 awkward saker som BARA händer när du smsar din crush

Det här är en väldigt svår fråga och det finns många olika sätt att försöka ta reda på det här på ett snyggt och smidigt sätt. Vågar du fråga? Toppen! Om du inte vill göra det så finns en hel del knep som tar dig närmare svaret…

Har du din crush på Snapchat? Då kan du testa det här tricket! När du har lagt upp något på My Story så kan du ju faktiskt se vem som har varit inne och tittat – och om hen har kollat på alla dina snaps i din Story.

Om din crush har kollat – bra. Om din crush har tittat på alla snaps – ännu bättre. Det här kan vara ett bra tecken på att hen också är intresserad av dig, så håll utkik!

Läs även:
Här är appen som visar om din crush gillar dig
Fråga FRIDA: ”Jag vågar inte ta kontakt med min crush”
16 awkward saker som sker när du har en crush på någon

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar