Annons

Annons

Systrarna Parnevik till attack mot Zara LarssonI natt kritiserade Peg Parneviks pappa, Jesper, sångerskan Zara Larsson på Twitter efter terrorattacken i Nice. Nu menar Peg att Zara Larsson står för hat.

I natt twittrade Peg Parneviks pappa, Jesper Parnevik, kritik mot Zara Larsson efter terrordådet i Nice. I efterhand försvarade han sig med att han hade tagit en sömntablett som gjorde att han inte visste vad han gjorde och han kunde inte heller förklara varför han nämnt Zara i sin tweet.

Annons

Twitter svarade Zara Larsson:
”Jag ska skylla alla min framtida misstag på sömnpiller”.

Även om Jesper snabbt bad om ursäkt så passade hans döttrar, Peg och Penny Parnevik, på att kritisera Zara Larsson på sina Instagram-konton:

”Zara Larsson vi vill inte ha dig i vårt program och kommer aldrig att vilja. Och det är för att du står för hat, och tror att hata kommer att leda till förändring. Vår familj står för kärlek och medmänsklighet”.

”Jag vet att du innerst inne har en fantastisk personlighet som stämmer överens med din vackra röst och ditt fantastiska artisteri. Men i dag handlar det inte om dig Zara, men på något sätt har du lyckats få det att handla om dig…igen”.

De har raderat sina inlägg i efterhand, men trots det har uttalandet fått stor spridning. Under nattens attacker i Nice miste över 80 personer livet när en lastbil körde in på stadens strandpromenad.

Läs även:
Peg Parnevik talar ut om näthatet och om stödet från fansen
Penny Parnevik: ”Jag hoppas inte vi är som Kardashians!”
Zara Larsson talar ut om sitt största beroende

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar