Annons

Annons

Svenska Youtube-stjärnan vräks från sin lägenhet

Pewdiepie är vräkt från lägenheten.Svenska stjärnan Pewdiepie berättar i en video att han blir vräkt ur sin lägenhet i Brighton.

Det var april som en man knackade på hemma hos Pewdiepie, eller Felix Kjellberg som han också heter, och klagade på hög ljudvolym. Det fångades samtidigt på film och mannen slänger bland annat ur sig homofobiska kommentarer.

Annons

Men vad Pewdiepie inte visste var att det var hans hyresvärd som hade knackat på och dagen därpå fick han veta att han och flickvännen vräks från lägenheten i Brighton, England.

Gilla FRIDA på Facebook

”Vi har fått ett klagomål och sen blir vi utskickade. Det är skitsnack”, säger Pewdiepie i en video som han har laddat upp på sin kanal.

Men att Pewdiepie skulle bli hemlös är inte aktuellt – han sägs nämligen ha en lön på nästan en halv miljon kronor i månaden. Den 29 juni måste Pewdiepie lämna lägenheten och han är inte oroad för sin framtid.

pewdiepie lägenhet

Pewdiepie får vinka hejdå till sin lägenhet.

”Jag kan köpa det här huset, jag behöver inte dig. Som tur är har vi väldigt lätt att flytta. Det är inget problem för vi har pengarna. Vi kan bara göra det. Men jag tänker mig att för en annan vanlig person kan det här få dem att hamna på gatan. Det är inte lätt att hitta en bostad här”, poängterar han i videon.

Läs intervjuer med youtubers:
”Det här skulle jag aldrig avslöja på Youtube”
”Jag ångrar göra slut-videon om Anders”
”Jag orkade ingenting när jag var utbränd”

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar