Annons

Annons

Svenska fansen: ”Så var det att träffa 5SOS”5 Seconds of summer-medlemmarna Luke Hemmings och Ashton Irwin var på besök i Sverige för att spela in ny musik. Nu berättar fansen hur det var att träffa 5SOS.

Det är inte första gången Luke och Ashton har vägarna förbi Sverige. Redan i mars upptäckte de svenska fansen att de befann sig i Stockholm. Nu är de tillbaka och flera fick möjligheten att träffa sina idoler. Här berättar några av dem om mötet!

Annons

I look like meanwhile Luke looks like a fkn ????God

Ett foto publicerat av Lisa Håkansdotter (@lisahakansdotter)

Lisa Håkansdotter, 18 år:
– Jag väntade i flera dagar på att få träffa dem och hade ingen aning om de skulle dyka upp om fem timmar eller tolv timmar. Men jag stod med mina kompisar så det var bara kul. När jag träffar kändisar så blir jag stum och får inte riktigt ut orden. Jag blir nervös och sprallig även om jag träffat dem flera gånger innan, som i Södertälje 2014, utanför Idol i höstas och förra gången de var i Sverige och spelade in musik. De pratade inte så mycket när vi sågs, det var med ”What’s up?”, ”How are you?”, lite om konserten 1 juni och turnén.

thanks for always appreciating my sarcasm and laughing at my bad jokes ♡

Ett foto publicerat av @iso.lde

Isolde Gaytan, 18 år:
– Vi var där från att de kom på eftermiddagen till sent på kvällen då de kom ut för att prata med oss. Vi försökte ge dem så mycket utrymme som möjligt och lät dem gå fram till oss frivilligt i stället. Det kändes otroligt att träffa dem! Jag har varit jättenära att göra det 15 gånger tidigare, min mamma har till och med tagit selfies med Ashton, men jag har bara pratat med dem så det var jättekul att äntligen få kramas lite. De kände igen mig från förra gången och det var så kul. De var jättetrevliga med väldigt stela också, de betedde sig som att de trodde att vi skulle attackera dem, haha. Vi frågade mycket om deras musik och gav dem Ahlgréns bilar. Något som är värt att veta när man träffar dem är att de inte gillar när fans drar upp mobilen direkt, de vill gärna stå och prata med en först. Upplevelsen är bäst när man är lugn och sansad.

I look like an alien but ash looks

Ett foto publicerat av Monia L (@killingmydarlingz)

Monia Lönn, 19 år:
– Jag stod där och väntade utanför med mina vänner i några timmar innan de dök upp. Jag har träffat killarna tidigare så det var kul att se dem igen. Vi snacka lite och så tog de bilder med oss!

Michelle Kozlowska, 15 år:
– Jag väntade i några timmar och även om jag träffat dem innan så var det jätteroligt att träffa dem igen. Vi pratade med varandra och då sa Luke att han hade tappat bort sin läpp-piercing. Sedan tog alla bilder och det var jättekul.

Enligt källor som FRIDA varit i kontakt med är anledningen till Lukes och Ashtons upprepade besök att de jobbar på ny musik. Att de då väljer Sverige är inte konstigt med tanke på att många internationella artister jobbar med just med svenska musiker, låtskrivare och producenter. Den 1 juni är hela 5 Seconds of summer tillbaka i Stockholm för konsert i Globen.

Läs också:
5SOS-Luke och Ashton har synts i Sverige igen
Test:Vem passar du bäst med i 5SOS?
Video: 5 Seconds of summer pratar om kärlek

Foto: Privat/Instagram

Annons
Annons


AnnonsLaddar