Annons

Annons

Surfa gratis i sociala medier (från och med i dag!)Glädjande nyheter för dig som älskar alla sociala medier! Från och med i dag kan du nämligen få surfa helt gratis – utan att din surfmängd påverkas.

Från och med i dag låter teleoperatören Telia sina kunder surfa helt gratis på Facebook, Instagram, Twitter, Kik, WhatsApp och Messenger – utan att det ska påverka din surfmängd. Eh, what?!

Läs mer: Det kan bli olagligt för unga att använda sociala medier

Annons

Anledningen är att sociala medier är en sådan stor del av mångas liv och därför vill de erbjuda kunderna fri surf. Det finns dock ett krav för att det ska fungera – du som är Telia-kund måste ha, eller köpa, företagets Dela- eller Komplettabonnemang. Du får heller inte näthata när du är ute i sociala medier, utan köra med en schysst ton.

Gilla FRIDA på Facebook

Det här grundar sig i att Telia just nu samarbetar med Friends kampanj #hatahat för att försöka göra internet till en mer kärleksfull plats. Bra initiativ!

Så om du har Telia som operatör och uppfyller kraven som nämns ovan så surfar du helt gratis i sociala medier från och med i dag. YAY!

Läs mer:
Så gör du din Iphone snabbare (på bara fem sekunder!)
Här är misstaget som kan förstöra din Iphone
Det här är vad ”i:et” i Iphone står för

Foto: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar