Annons

Annons

Steg för steg: Så lyckas du med brun utan sol

lyckas-med-brun-utan-sol


Snart är det dags att byta ut byxor till shorts och somriga kjolar, vilket betyder att du ska blotta dina vinterbleka ben… Men oroa dig inte, FRIDA visar hur du lyckas med BUS-brännan!

Det finns många misstag som lätt kan hända när det kommer till brun utan sol; fel nyans, fläckar och partier som är svåra att nå. Så här lyckas du med brun utan sol-brännan, steg för steg!

#1: Skrubba kroppen

Innan du ens öppnar flaskan med brun utan sol måste du förbereda din hud. Det gör du bäst genom att exfoliera med en kroppsskrubb när du duschar, då får du bort döda hudceller och hyn känns len och redo!

Annons

DIY: Så gör du en grym hårinpackning med saker du har hemma

#2: Smörja in dig

När du har torkat dig efter duschen så är det dags att boosta din hud med fukt. Smörj in hela kroppen och var extra noga med kroppens torra partier; armbågar, knän och knogar. Om du fyller på med fukt så minskar risken att de här ställena suger åt sig mer brun utan sol = win!
brun utan sol

3: Brun utan sol!

Låt din hudkräm sjunka in och torka riktigt ordentligt innan något annat. Nu är det dags för brun utan sol! Här kan det vara bra att använda en handske för att dina handflator inte ska ta färg.

Smörja in dig med cirkulerande rörelser och glöm inte ställen som mellan tårna – och var samtidigt försiktig med de torra partierna från punkt två!

Det kan lätt komma överflödig färg på något ställe, använd då en liten bit papper och torka försiktigt. Strunta i att använda vatten eftersom det kan göra färgen fläckig.

#4: Glöm inte ryggen

Okej, det är svårt att smörja in sin egen rygg. Be någon annan göra det, helt enkelt!
brun utan sol

#5: Hands on!

Av någon konstig anledning struntar många i att smörja in händerna trots att det är de som syns absolut mest. Smörja in ovansidan – inte handflatan!
brun utan sol

#6: Nu är det dags att torka

Det här kanske är den svåraste punkten, för här gäller det att ha tålamod. Håll dig borta från kläder, soffan, sängen och liknande platser innan du har torkat helt.

Kolla upp om produkten du använder kräver att du ska duscha efteråt eller inte. Kom ihåg att hålla brännan uppdaterad genom att bättra på med jämna mellanrum!

Missa inte:
Sex vanliga misstag du gör med ditt torrschampo
Tutorial: Så sminkar du fejkade fräknar
Så applicerar du highlighter

Foto: Tumblr

Annons
Annons


AnnonsLaddar