Annons

Annons

Nu släpper Starbucks två nya drycker (hur gott?!)Starbucks har redan en fullspäckad meny med massor av smarriga alternativ. Nu läggs det till ytterligare två drycker som vi definitivt vill prova på!

Nu lägger kaffekedjan Starbucks till två nya alternativ på menylistan: citrus-latte med grönt te och latte med smak av smörkola. Hur gott låter inte det?!

De båda dryckerna kommer från Starbucks egna kafferosteri där det produceras mer ovanliga typer av kaffebönor. Det här är första gången som kafferosteriets drycker letar sig ut i kedjans caféer.

Annons

starbucks drycker

Latten med smörkola är en typisk latte mixad med smörkola-smet toppad med smörkola-socker. I början smakar den tydligen lite rökt, men sedan går smaken över till söt smörkola. Mums!

Gilla FRIDA på Facebook

Citrus-latten med grönt te kombinerar smaken av grönt te med sirap som smakar (och doftar!) citrus och mint. Latten ska smaka som krämigt matcha-te med en touch av citron.

De nya varma dryckerna börjar säljas i USA den 16 februari och vi håller våra tummar för att de även letar sig till Starbucks-caféerna i Sverige!

Läs mer:
Så gör du din egen Starbucks-inspirerade pumpkin spice latte
Så gör du din egen Starbucks-inspirerade frappuccino
Starbucks släpper exklusiv alla hjärtans dag-dryck

Foto: Starbucks

Annons
Annons


AnnonsLaddar