Annons

Annons

Starbucks i Sverige släpper sommarens godaste frappuccinoPerfekt till sommaren släpper Starbucks en helt magisk nyhet som vi knappt kan vänta med att sippa på i solen!

Ibland (läs: väldigt ofta) släpper Starbucks nyheter som låter för bra för att vara sanna, och det brukar de oftast vara också – i alla fall om du bor i Sverige. De flesta nyheterna finns nämligen ofta inte tillgängliga på svensk mark – fram tills nu!

Annons

Recept: Starbucks frappuccino med smak av sockervadd

Nu har Starbucks kommit med en riktig amerikansk klassiker, lagom till sommaren. Den (väldigt goda!) nyheten heter S’mores Frappuccino och innehåller krämigt kaffe, mjölk, is, marshmallows och choklad, som mixas ihop och toppas med vispad marshmallowgrädde och smulade kakor. Eh, WOW?!

smores-frappuccino-900x507

Marshmallows, kaffe, kakor, is, choklad och mjölk. Drömmen?!

S’mores är en typisk grillklassiker i USA där du värmer en marshmallow och choklad och pressar ihop det mellan två kex. Förutom S’mores Frappuccinon släpper Starbucks även Banana Caramel, perfekt för dig som älskar banan. Den innehåller också kaffe, mjölk, is, marshmallows men även banankompott, kolasås och toppas även med vispad marshmallowgrädde och kaksmulor.

Hur gott låter inte det här?!

Läs även:
Så gör du din egen Starbucks-inspirerade frappuccino
The Fooo Conspiracy gör en raplåt – om kaffe
McDonalds nya restaurang är det bästa som hänt dig

Foto: Starbucks, Tumblr

Annons
Annons


AnnonsLaddar